Ingrediente legume in sos picant:
-2 rosii
-1 vanata, patrunjel
-1 dovlecel
-1 morcov
Legume in sos picant ingrediente sos:
-1 kg rosii
-1 ardei ‘iute
-5 căte i de usturoi
-1 ceapă
-ulei
-Delikat Legume
-piper
-1 pahar cu vin
Mod preparare legume in sos picant:
Speli legumele si le stergi cu un servet.
Tai ceapa marunt si o caiesti in ulei incins. Adaugi rosii l e decojite si tocate marunt. Lasi sa dea in cateva clocote, presari Delikat Legume dupa gust si piper, apoi torni vinul.
Cand a ajuns la consistenta dorita, pui ardeiul tocat marunt si usturoiul zdrobit.
Tai vanata, dovlecelul si rosii le ramase in fe lii potrivit de groase. Le asezi intr-un vas termorezistent,
in straturi, pe lungime. Printre ele, torni sosul de rosii si lasi la cuptor, la foc mic, circa 40-45 de minute.
La final, adaugi patrunjel verde tocat.