Friptura taraneasca de porc

Ingrediente:



-4 felii muschi de porc,
-1 catel de usturoi,
-3 linguri ulei,
-1 lingura patrunjel tocat
-2 lingurite mustar, sare, piper, 
-1 lingura de untura.

Mod de preparare:

Se infierbanta intr-o cratita untura cu cele 4 felii de carne. Nu se acopera cratita. Se lasa sa se rumeneasca timp de 12 minute pe fiecare parte, se reduce focul si se mai lasa sa clocoteasca incet cam 20 minute. Intr-o farfurie incalzita cu ulei se taie marunt usturoiul, apoi se amesteca cu mustarul, sare, piper si patrunjelul tocat. Se toarna sosul in farfurie, se aseaza muschiul si se intoarce in sos; se tine farfuria la cald pe aragaz. Se scoate grasimea din cratita, se toarna vreo 3-4 linguri de apa calda, apoi se pune peste carne.

Taguri:Retete culinare, retete mancaruri, retete prajituri, retete usoare, retere rapide, retete chec, retete dulciuri/desert, retete mancaruri, retete salate, retete supe/ciorbe, retete tarta, retete torturi, retete aperitive, cum se prepara, cum se face mancare, cele mai bune retete, reteta magica, gateste rapid, salate dieta,,,,,Omleta cu spanac, drob de pui, drob cu mile, drob simplu, clatite cu ciuperci, aperitiv cu oua pane, aperitiv frantzuzesc, chiftele,spaghete cu ton, spaghete cu smantana si cascaval, branza, Chicken Nugget ,,,,,chec cu branza, chec cu caise si nuca, chec cu ciocolata, chec cu visine, chec cu mere, chec simplu, chec cu lamiae,,,,, rulada cu dulceata si visine, salam de biscuiti, rulada cu creama de capucino, clatite cu ananas, clatite cu mere ,,,,,,,,carnati de porc, friptura de curcan cu sos de gutui, friptura de iepure, friptura de vita, friptura de pui la cuptor, friptura de mile, sarmale, cartofi frantuzesti, cefa de porc marinata ,,,,,,, rulouri in sunca, ficatei in bacon ,,,,,,, turta dulce de craciun, trufe de ciocolata, bomboane de cocos, prajitura cu mere si frisca, prajitura cu vanilie, prajitura cu mere, prajitura cu visine,prajitura cu capsiuni si glazura ,,,,,,, salata de legume cu carne de pui, salata de rosi, salata de ton, salata de varza acra, salata de pui, salata de fructe, salata de vinete, salata de beof ,,,,,,,, supa de rata cu taitei, ciorba de legume, ciorba de fasole cu bacon afumat, ciorba de pui, ciorba de vacuta, ciorba de perisoare, ciorba de sfecla rosie coapta, ciorba de burta, ciorba adreneleasca de pui  ,,,,,,,,,  tarta cu pere, tarta cu piersica, tarta cu struguri, tarta cu cafea, tarta cu branza si affine,,,,,,,,,, tort de biscuiti, tort de budinca de vanilie si ciocolata, tort cu ciocolata si frisca, tort cu portocale, tort cu capsiuni.... porunb copt cu ciuperci, omleta cu ardei rosii si cascaval, salata de icre cu ceapa verde, placinta de mere in foaie de gris, lasagna, tiramisu, risotto, salata caesar de pui, ciorba de porumb, salata  coleslaw,strong mojito,blat pentru pitzza, ciuperci unmplute cu cascaval, gogosi pufoase, spuma crema de dovleac, orgasm, b52, blue eyed blonde, bora bora cocktail, salata de pui, paste si busuioc, salata orientala de vara, chec cu miere, spaghete cu ton, cascaval, sos de visine, caise, piersica, capsuni, fragi, zmeura, mere, maces, vin rosu, zahar ars, vanilie, chec ciocolata, aluat de strudel, chec de albus, Tarta cu piept de pui si mazare, tort bezea cu fructe, chec cu fructe, Prajituri de casa, ciorba de peste, nuci si cafea, Roșii cu mozarella pe scobitoare, tarta aromata, tort cu crema de zahar ars, ecler, savarina, chec rapid, cozonaci impletiti cu mas stafide si rahat, cozonac cu ciocolata si alune, cozonac bucovinesc, cozonac cu nuca mac si rahat, Mississippi mud pie, Sarmalute in foi de vita, bombe, raci fierti. supa de raci, bulgari de zapada, colaci de craciun, friptura taraneasca de porc, papanasi fierti, rulada festiva de carne de porc, prajitura fanta

Leave a Reply