Friptura de porc

Ingrediente:
-Carne de porc 1 kg
-ceapa
-usturoi
-patrunjel
-ardei gras
-ulei

-vegeta
-piper





Mod de preparare:



 Se pune carnea  si se adauga ceapa,usturoi,vegeta,piper,pratunjel,ardei gras (fiecare dupa propria alegere) se pune ulei si putina apa. Se lasa pe foc vreo ora si este gata de servit.      Pofta buna!!!

Taguri:Retete culinare, retete mancaruri, retete prajituri, retete usoare, retere rapide, retete chec, retete dulciuri/desert, retete mancaruri, retete salate, retete supe/ciorbe, retete tarta, retete torturi, retete aperitive, cum se prepara, cum se face mancare, cele mai bune retete, reteta magica, gateste rapid, salate dieta,,,,,Omleta cu spanac, drob de pui, drob cu mile, drob simplu, clatite cu ciuperci, aperitiv cu oua pane, aperitiv frantzuzesc, ciftele ,,,,, chec rapid in doua culori, chec cu branza, chec cu caise si nuca, chec cu ciocolata, chec cu visine, chec cu mere, chec simplu, chec cu lamiae,,,,, rulada cu dulceata si visine, salam de biscuiti, rulada cu creama de capucino, clatite cu ananas, clatite cu mere ,,,,,,,, friptura de porc, carnati de porc, friptura de curcan cu sos de gutui, friptura de iepure, friptura de vita, friptura de pui la cuptor, friptura de mile, sarmale, cartofi frantuzesti, cefa de porc marinata ,,,,,,, rulouri in sunca, ficatei in bacon ,,,,,,, prajitura branza de vaci, prajitura cu mere si frisca, prajitura cu vanilie, prajitura cu mere, prajitura cu visine ,,,,,,, salata de legume cu carne de pui, salata de rosi, salata de ton, salata de varza acra, salata de pui, salata de fructe, salata de vinete, salata de beof ,,,,,,,, supa de rata cu taitei, ciorba de legume, ciorba de fasole cu bacon afumat, ciorba de pui, ciorba de vacuta, ciorba de perisoare, ciorba de sfecla rosie coapta, ciorba de burta ,,,,,,,,,  tarta cu pere, tarta cu piersica, tarta cu struguri, tarta cu cafea, tarta cu branza si affine,,,,,,,,,, tort de biscuiti, tort de budinca de vanilie si ciocolata, tort cu ciocolata si frisca, tort cu portocale, tort cu capsiuni

Leave a Reply