Ingrediente:
1/2 de iepure
ulei
1 lingura faina
50 g unt
1 pahar vin alb
3 cepe
patrunjel verde
2 ciuperci
sare
piper
Mod de preparare
Spalati bine carnea de iepure si stergeti-o cu un material curat.
Taiati carnea bucati in functie de preferinta si puneti-o intr-o tigaie in care ati adaugat ulei amestecat cu unt.
Rumeniti carnea apoi adaugati ceapa taiata rondele, ciuperci taiate felii si patrunjel tocat.
Dupa ce s-a ingalbenit ceapa, presarati faina pe deasupra si adaugati sare si piper dupa gust.
Subtiati cu vin alb si putina apa urmarind evolutia acesteia pentru a nu lasa apa sa se evapore.
Dupa ce carnea s-a fragezit adaugati o bucatica de unt si lasati-l sa se topeasca in sosul rezultat de friptura.
Menţiuni: se serveste calda si timpul de preparare este cam de 2 ore. Pofta buna!!!
Written by Dundy in
Mancaruri
Friptura de iepure
Categorii
- Aperitive (8)
- Bauturi (6)
- Chec (14)
- Cozonac (5)
- Dulciuri/Desert (18)
- Mancaruri (15)
- Mancaruri rapide (16)
- Prajituri (14)
- Salata (13)
- Sosuri (7)
- Supe / Ciorbe (13)
- Tarta (7)
- Torturi (9)
Un blog culinar simplu dar rafinat.
Un produs Blogger.