Ingrediente:
1 cutie pate
6-8 cartofi mijlocii
6 oua fierte
6 oua crude
o legatura foi ceapa (daca nu e sezon,
o ceapa mijlocie)
o legatura patrunjel
2-3 catei usturoi
1 lingura pesmet
sare,
piper
Ouale se fierb, se curata si se taie cubulete.
Intr-un castron se pune pateul, cartofi dati pe razatoarea mare, ceapa patrunjelul, ouale fierte, usturoiul, pesmetul si ouale crude. Se amesteca, se potrivesc de sare si piper.
Compozitia se toarna intr-o tava nu prea mare, rotunda sau dreptunghiulara, cu foaie de copt unsa si tapetata cu faina. Deasupra se poate lasa un ou crud din cele mentionate mai sus, care se bate si se unge cu el compozitia.
Se da la cuptorul incalzit in prealabil, la foc mic aproximativ o jumatate de ora.
Written by Dundy in
Aperitive
Drob simplu
Categorii
- Aperitive (8)
- Bauturi (6)
- Chec (14)
- Cozonac (5)
- Dulciuri/Desert (18)
- Mancaruri (15)
- Mancaruri rapide (16)
- Prajituri (14)
- Salata (13)
- Sosuri (7)
- Supe / Ciorbe (13)
- Tarta (7)
- Torturi (9)
Un blog culinar simplu dar rafinat.
Un produs Blogger.