Ingrediente
- 1 piept de pui; - 2 cartofi;
- 1dovlecel;
- 1 morcov;
- 1 ardei rosu;
- 1 radacina patrunjel;
- 1 telina mica;
- 1 ceapa;
- 1 lamaie;
- 1 legatura de patrunjel - sare dupa gust;
Se pune pieptul de pui la fiert, se inlatura spuma se poate scoate si taia cubulete si se pune inapoi in apa.
Intre timp legumele mai putin lamaia se taie cubulete sau se dau pe razatoare care se pun peste pieptul de pui pana se fierb.
Se adauga sare dupa gust si zeama din lamaie.
Adaugam patrunjelul taiat marunt dupa care se poate servii. Pofta buna
Written by Dundy in
Supe / Ciorbe
Ciorba de pui
Categorii
- Aperitive (8)
- Bauturi (6)
- Chec (14)
- Cozonac (5)
- Dulciuri/Desert (18)
- Mancaruri (15)
- Mancaruri rapide (16)
- Prajituri (14)
- Salata (13)
- Sosuri (7)
- Supe / Ciorbe (13)
- Tarta (7)
- Torturi (9)
Un blog culinar simplu dar rafinat.
Un produs Blogger.