Prajitura fanta

Ingrediente:
Blat :

- 6 oua
-6 ling.zahar
-100 ml ulei
-6 ling. faina
-1/2 praf de copt

Ptr. Crema :
-1 kg branza dulce
-200 gr zahar
-250 gr rama (cub)
-750 ml suc Fanta
-2 plicuri cu budinca de vanilie


Mod de preparare:
Preparare blat : 6 galbenusuri ,6 linguri zahar, 100 ml ulei se freaca bine spuma . Albusul se bate spuma tare . Se adauga galbenusul frecat la albus treptat si punem 6 linguri de faina si 1/2 plic praf de copt . Turnam totul in tava in care am pus hartie de copt , unsa cu un pic de rama sau ulei si il dam la cuptor . Dupa ce a copt blatul (verificam cu o scobitoare ) il scoatem si il lasam sa raceasca .
Preparare crema :
Branza impreuna cu 200 gr zahar si 250 gr rama se freaca spuma.
Crema astfel obtinuta se intinde deasupra piscotului racit .
Cele 2 plicuri de budinca le amestecam cu 2 linguri de zahar si treptat adaugam la ele 750 ml suc Fanta , si se pune la fiert pana se ingroase . Compozitia astfel obtinuta se toarna asa calda peste blatul pe care am pus crema de branza . Se lasa la racit si se poate apoi servi.
Taguri:Retete culinare, retete mancaruri, retete prajituri, retete usoare, retere rapide, retete chec, retete dulciuri/desert, retete mancaruri, retete salate, retete supe/ciorbe, retete tarta, retete torturi, retete aperitive, cum se prepara, cum se face mancare, cele mai bune retete, reteta magica, gateste rapid, salate dieta,,,,,Omleta cu spanac, drob de pui, drob cu mile, drob simplu, clatite cu ciuperci, aperitiv cu oua pane, aperitiv frantzuzesc, chiftele,spaghete cu ton, spaghete cu smantana si cascaval, branza, Chicken Nugget ,,,,,chec cu branza, chec cu caise si nuca, chec cu ciocolata, chec cu visine, chec cu mere, chec simplu, chec cu lamiae,,,,, rulada cu dulceata si visine, salam de biscuiti, rulada cu creama de capucino, clatite cu ananas, clatite cu mere ,,,,,,,,carnati de porc, friptura de curcan cu sos de gutui, friptura de iepure, friptura de vita, friptura de pui la cuptor, friptura de mile, sarmale, cartofi frantuzesti, cefa de porc marinata ,,,,,,, rulouri in sunca, ficatei in bacon ,,,,,,, turta dulce de craciun, trufe de ciocolata, bomboane de cocos, prajitura cu mere si frisca, prajitura cu vanilie, prajitura cu mere, prajitura cu visine,prajitura cu capsiuni si glazura ,,,,,,, salata de legume cu carne de pui, salata de rosi, salata de ton, salata de varza acra, salata de pui, salata de fructe, salata de vinete, salata de beof ,,,,,,,, supa de rata cu taitei, ciorba de legume, ciorba de fasole cu bacon afumat, ciorba de pui, ciorba de vacuta, ciorba de perisoare, ciorba de sfecla rosie coapta, ciorba de burta, ciorba adreneleasca de pui  ,,,,,,,,,  tarta cu pere, tarta cu piersica, tarta cu struguri, tarta cu cafea, tarta cu branza si affine,,,,,,,,,, tort de biscuiti, tort de budinca de vanilie si ciocolata, tort cu ciocolata si frisca, tort cu portocale, tort cu capsiuni.... porunb copt cu ciuperci, omleta cu ardei rosii si cascaval, salata de icre cu ceapa verde, placinta de mere in foaie de gris, lasagna, tiramisu, risotto, salata caesar de pui, ciorba de porumb, salata  coleslaw,strong mojito,blat pentru pitzza, ciuperci unmplute cu cascaval, gogosi pufoase, spuma crema de dovleac, orgasm, b52, blue eyed blonde, bora bora cocktail, salata de pui, paste si busuioc, salata orientala de vara, chec cu miere, spaghete cu ton, cascaval, sos de visine, caise, piersica, capsuni, fragi, zmeura, mere, maces, vin rosu, zahar ars, vanilie, chec ciocolata, aluat de strudel, chec de albus, Tarta cu piept de pui si mazare, tort bezea cu fructe, chec cu fructe, Prajituri de casa, ciorba de peste, nuci si cafea, Roșii cu mozarella pe scobitoare, tarta aromata, tort cu crema de zahar ars, ecler, savarina, chec rapid, cozonaci impletiti cu mas stafide si rahat, cozonac cu ciocolata si alune, cozonac bucovinesc, cozonac cu nuca mac si rahat, Mississippi mud pie, Sarmalute in foi de vita, bombe, raci fierti. supa de raci, bulgari de zapada, colaci de craciun, friptura taraneasca de porc, papanasi fierti, rulada festiva de carne de porc, prajitura fanta

One Response so far.

  1. Anonim says:

    nu inteleg ce inseamna rama 250g ,fiecare poate folosi orice margarina daca despre asta e vb.

Leave a Reply