Ingrediente:
- 5 felii ceafa de porc
- o legatura de patrunjel
- 3 linguri tandoori masala
- 3 linguri amestec condimente
- 100 ml ulei de masline
- 50 de ml otet balsamic
- sare si piper dupa gust
Procedura in sine e foarte simpla: taiem patrunjelul marunt, amestecam toate ingredientele pentru marinata si frecam bine ceapa de porc cu ele. O asezam intr-o punga inchisa ermetic si o dam la frigider peste noapte.
Apoi, incingem gratarul, asa cum orice roman stie sa o faca si aruncam ceafa pe gratar. Va fi o nebunie, va promit! Numai rabdare sa aveti, sa tineti carnea la marinat! Pofta Buna
Written by Dundy in
Ceafa de porc marinata
Categorii
- Aperitive (8)
- Bauturi (6)
- Chec (14)
- Cozonac (5)
- Dulciuri/Desert (18)
- Mancaruri (15)
- Mancaruri rapide (16)
- Prajituri (14)
- Salata (13)
- Sosuri (7)
- Supe / Ciorbe (13)
- Tarta (7)
- Torturi (9)
Un blog culinar simplu dar rafinat.
Un produs Blogger.